Működési szabályzat

A COOL Airconditional Kft. a Play!Polar programot vásárláshoz kötött engedményként kezeli.


A Play!Polar Játék egy olyan pontgyűjtő rendszer, amelynél a programban Résztvevők a Szervezőtől közvetlenül vagy közvetetten megvásárolt Polar márkájú klímaberendezésekhez kapcsolódóan a berendezések telepítése során pontokat gyűjthetnek, és azokat a Play!Polar játék okostelefon alkalmazásában elérhető Polar Shopban szereplő árukra vagy szolgáltatásokra beválthatják. A meghirdetett Play!Polar játék 2019. április 4-étől visszavonásig tart.

Ez azt jelenti, hogy a Szervező raktárából 2019.április 4-ét követően kiszállított Polar gyártmányú klímaberendezések tartalmazzák azokat a QR kód kártyákat, amelyekkel Résztvevő a játékban részt vehet.

A 2019.április 4-ét megelőzen kiszállított Polar típusú klímaberendezésekkel nem lehet a játékban részt venni, függetlenül attól, hogy a telepítésük mikor történik meg.

A Szervező fenntartja a jogot, hogy a Play!Polar szabályain, időtartamán egyoldalúan változtasson, erről minden esetben köteles értesíteni minden Résztvevőt a regisztrációban megadott e-mail címen.

I. Részvételi szabályok

 1. A Play!Polar játékban a GooglePlay vagy Apple Store alkalmazás áruházakból ingyenesen letölthető Play!Polar alkalmazással lehet részt venni.
 2. A részvétel feltétele, hogy Résztvevő a Play!Polar alkalmazás segítségével vagy a www.playpolar.hu oldalon regisztrálja magát. A Play!Polar alkalmazás pontgyűjtő játékába a regisztrációt követően, a regisztrált e-mail címmel és jelszóval vagy a regisztrációnál használt facebook profillal lehet belépni.
 3. A regisztrációval a Működési Szabályzatban felsorolt feltételeket és szabályokat mindkét fél magára nézve kötelezően elfogadja.
 4. A Play!Polar játék résztvevője olyan természetes személy vagy gazdasági társaság lehet, akik állandó bejelentett lakhellyel vagy székhellyel rendelkeznek Magyarországon.


II. Pontok gyűjtése

 1. A Play!Polar játékban a Pontok neve Watt, így a megszerezhető, összegyűjtött és beváltható Pontok Watt jelöléssel jelennek meg a játékban.

 2. A Play!Polar játékban a Wattok gyűjtésére az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre:

 • Valamennyi Polar klímaberendezésben, amely kompresszorral rendelkezik (kültéri egységek) egy egyedi QR kód kártya található. Ennek a Play!Polar applikációval történő leolvasásával a berendezés névleges hűtőteljesítményével megegyező Wattszám kapható.

 • A Play!Polar applikáció rendszeres időközönként ú.n. kihívásokat biztosít Résztvevő számára, melyek teljesítésével további Wattok szerezhetők.

 • A Play!Polar applikáció lehetőséget nyújt további játékosok meghívására, melyekért szintén plussz Wattok kaphatók.

 • Amennyiben a meghívott játékos is aktív pontszerzővé válik, ez további plusz Wattokat jelent a meghívónak.

 • A játékban alkalmanként lehetőség van egy szerencsekerék megforgatására, melyekkel szintén nyerhetők Wattok.

 • Az egyes aktivitásokért kapható Wattok a Play!Polar applikációban kerülnek feltüntetésre.


III. Pontok lekérdezése, értesítés a pontállásról

 1. A Szervező a regisztráció elfogadását követően automatikusan biztosítja a belépést a Play!Polar applikációba.
 2. A Résztvevő a Wattok állását bármikor lekérdezheti az applikáción belül, ahol mind az összesen megszerzett, mind a még beváltható Wattok értéke leolvasható.
 3. A beváltható Wattok összege úgy kerül kiszámításra, hogy a megszerzett Wattokból levonásra kerül a már ajándékokra beváltott Wattok.


IV. Pontok beváltása

 1. Az összegyűjtött Wattok az applikáció Polar Shop online katalógusban szereplő árukra és szolgáltatásokra (továbbiakban: termék) válthatók be. Az aktuális termékkínálat minden esetben az online Polar Shopban elérhető kínálatot jelenti. A Wattok, illetve az akcióhoz kapcsolódó termékek készpénzre nem válthatók. A Résztvevő Wattjaikat kizárólag az applikáció Polar Shop funkciójában válthatja be termékekre.
 2. A termékek Watt értéke az applikáció Polar Shop funkciójában kerül feltüntetésre.
 3. A megrendelt termékek Watt értéke a beváltást követően levonásra kerül a Résztvevő egyenlegéről.
 4. A megrendelt terméket a Szervező kizárólag Magyarország területén, csomagküldő szolgálattal vagy postai úton kézbesíti vagy személyes átvétellel a 1147 Budapest, Öv utca 187. alatt található bemutatótermében adja át. A tévesen vagy hiányosan megadott adatok miatti késedelemért vagy nem teljesítésért a Szervező felelősséget nem vállal. A kézbesítési cím a rendelést feladó személy által aktualizálható a termék megrendelésekor.
 5. A megrendeléseket a Szervező maximum 45 naptári napon belül teljesíti, abban az esetben, amennyiben a Résztvevőnek nincs lejárt kötelezettsége a Szervező irányába. Amennyiben a Résztvevő a megrendelés leadását követő 45 naptári napon belül nem kapja meg a terméket, azt a Szervező felé jeleznie kell.


V. Play!Polar játék Polar Shop termékei, garancia

 1. A katalógus összeállításánál a Szervező a lehető legnagyobb gondossággal járt el a Wattokért választható termékek kiválasztásában és leírásában. Felelősséget nem vállal az esetleges tartalmi hibákért.
 2. Az applikáció Polar Shop katalógusában szereplő képek csak tájékoztató jellegűek (színben, formában, a kiszállított termék a képen láthatótól eltérő lehet). Az online katalógusban szereplő termékek köre változhat. A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy a katalógusban szereplő termék helyett hasonló vagy jobb minőségű terméket szállítson, illetve a termékekhez tartozó pontértéken változtasson.
 3. A Szervező a ruházati termékeket méretben nem cseréli, a híradástechnikai, háztartási, elektronikai cikkeket a beszállító által megjelölt szakszervizbe lehet javíttatni. Meghibásodás esetén a Szervező az áruról igazolást ad ki, melyet a szakszerviz elfogad. Egyéb termékek meghibásodása esetén Szervező 3 hónapos cserelehetőséget biztosít a rendeltetésszerű használat melletti meghibásodás vagy szállítás során keletkezett sérülés esetén, de nem érvényesíthető a cserelehetőség a nem megfelelő használat esetére.

VI. A Hűség Programmal kapcsolatos internetes oldal

Regisztrációs és általános információs oldal: www.playpolar.hu


VII. Érvényesség

Ez a szabályzat 2020.05.15-től visszavonásig érvényes.